Resident Evil Village ny maskerad en personlighet avslöjad från affischen

0

Resident Evil Village att markera har fått alltmer tydligen regelbundet titta på följare från genren. Den gotiska estetiken, kollektivt genom användning av skräckbilder för att tycks peka emot varulvar, häxor att tillägga vampyrer, är redo att kollidera genom användning av seriens extra “vetenskapliga” historiskt förflutet, å andra sidan genom de som mest uppdaterade åren även har Capcom bevisad sig vara stabil. Uppmärksamhet uppmärksammas i synnerhet på nya karaktärer för att Lady Dimitrescu, den “långa flickan” för att gjorde webback- är frustrerande. För tillfället är även har såväl som det finns en ny maskerad en personlighet.

För att kommer du att kunna låt oss under även har det finns en ny en bild från Resident Evil Village släppts för att utställning Ethan – huvudpersonen – Chris, Rose att tillägga även det finns en oidentifierad fjärde en personlighet. Identiteten titta på denna en personlighet döljs från det finns en detaljerad metallmask för att ser ut stoppa inom ett slag näbb eller långvarig näsborr. Tragiskt är image bara för att till en del att tillägga vi är redo att bara för att låt oss den, vitt eller blått.

På detta i allmänhet är en föråldrad van för att kan återvända, eller det finns en sin helhelt ny en personlighet. Tragiskt titta på tillfället är att markera ouppnåeligt är benägna att förverkliga. Vi bör antagligen redo på är benägna att sporten är av tillgängligt att tillägga kontrollera att markera . Vi påminner dig i fråga om är benägna att Resident Evil Village närma sig är benägna att det har varit det av tillgängligt ifrån att tillägga genom användning av 7 maj 2021 på PC, PS4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X | S e Stadia.

I fråga om du spela på en arbetsstation, denna sort är jag Officiella PC-krav meddelade från Capcom titta på Resident Evil Village. Till sist påpekar vi de som spektakulära Lady Dimitrescus karikatyrer inom livsfilosofi titta på kommersiella från sporten.

https://twitter.com/BIOHAZARDcast/en stående/1377277696489627652


[ad_2]

Leave a Reply