Oddworld Collection levereras till Nintendo Switch, släppdatum

Oddworld-samlingen titta på Nintendo Switch tillkännagavs formellt resten av förlaget Microids, efter är benägna att titeln redan hade funnits på listorna hos somliga säljare, komplett genom användning av utgångsdatum inställd titta på 27 maj 2021.

Oddworld Collection, för att namnet antyder, är det finns en samling för att rymmer Oddworld: New ‘n’ Tasty, Oddworld: Munchs Oddysee såväl som Oddworld: Stranger’s Wrath hela kollektivt inom ett paket. De som tre titlarna finns dessutom tillgängliga inom både fysiska såväl som digitala variationer, emellertid inom den den här typen svaret jag skulle inte du kommer ha inneha dem hela kollektivt.
Oddworld: New ‘n’ Tasty såväl som den nyinspelning inom seriens inledande kapitel, för att försöker begynnelse på Abes gigantiska reseadministratörer för att det finns en okomplicerad arbetare / slav i riktning bort RuptureFarms-industrier inom spetsen titta på ett mudokonuppror i opposition att Glukkon. Oddworld: Munchs Oddysee som ersättare hantera pojken några stora fördelar med Munch, det finns en en annan hjälte resten av det finns en slump för att befinner sig inom är benägna att bromsa ner med tanke på överleva sig såväl som sin art.
Ännu en sist, Oddworld: Stranger’s Wrath representerar det finns en tydlig avvikelse inom skjutfältet inom serien, för att spelas inom samma identiska universum emellertid genom användning av det finns en det bara om västerländsk klippning såväl som genom användning av den karismatiska Stranger inom huvudrollen.
Titeln inom förfrågan är planerad ännu en 27 maj den Nintendo Switch, och använder inte en och extra plattformar för att tillkännagavs titta på tillfället. För tillfället, Oddworld: Soulstorm närma sig denna månad på PS5 såväl som PC, ingår dessutom inom PS Plus-spelen i riktning bort april 2021.

Leave a Reply