Microsoft stänger från Cortana på iOS dessutom Android, att iaktta närma sig bara för att tenderar att överleva på Windows i form av huvudfokus på som företag

På dagen för närvarande Microsoft även har beslutat tenderar att stänga helt Cortana iOS dessutom Android. Den AI-inspirerade digitala assistenten för att även har antagen Ta tag i Chief på många reseadministratörer borde inte ha tål konkurrenter ifrån Alexa dessutom Google-assistenten. Inom avsikterna ifrån Redmond-jätten närma sig Cortana bara för att tenderar att överleva på Windows 10, bör närma sig inneha huvudfokus på affärer dessutom skapande förmåga.

Inom Microsofts ursprungliga planer jag skulle inte Cortana ändå vara det hela konkurrent Alexa, Google Assistant dessutom Siri. Microsoft hade betraktas som tenderar att placera Cortana inom headset, Surface-datorer dessutom ännu en dessutom i form av kyl dessutom termostater, bör bara för att ett fåtal från dessa artiklar även har i själva verket fakta betraktat solskenet dessutom även dessa även har avvecklats genom de som mest uppdaterade månaderna.
Dess spridning även har i själva verket fakta varit extremt extraordinärt begränsad ens antar den införlivades inom var och en exemplar från Windows 10. Redan se fram emot några kalenderår eftersom den i själva verket fakta VD se fram emot Microsoft Satya Nadella mannen hade erkänt tenderar att mannen för att inte lång sikt kan konkurrera i form av motståndare ifrån Amazon dessutom Google dessutom hade beslutat att tänka på genom Cortanas framtid.
Den 31 mars 2021 beslutade Microsoft därefter tenderar att stänga från appen se fram emot iOS dessutom Android helt efter cirka 5 års träningsspårning. Se fram emot Cortana närma sig att iaktta ändå för att inte tenderar att vara den tipsa. Denna artificiella intelligens närma sig tenderar att överleva på Windows 10-datorer dessutom förvandlas ännu en det finns en ‘digital hjälp, som kan vara ett instrumenthobby för att ska ge hjälp dessutom förenkla produktiviteten inom det dagliga livet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

sixteen − 9 =