Returnal vänta PS5, det finns en japansk trailer i form av outgivna spelsekvenser

Returnal, den nya titeln skapad från Housemarque exklusivt vänta PS5, återvänder med ett syfte att nuvarande sig inom video i form av det finns en Japansk släpvagn rika på sekvenser från gameplay opublicerad.

Efter spelvideo från State of Play, Returnal Det finns en frenetisk men även spektakulär skytt bekräftas dessutom inom den den här typen film, kännetecknad riktigt intressanta mekaniker.
Äventyrets huvudperson, Selene, hon är verkligen det finns en astronaut för att slutligen slutar vilse till minst en främmande planet men även genom vilket befinner hon sig fångad inom ett slag tidsslinga: var och en mannen dör börjar till hans gånggång ännu en gång.
Bör scenariot för att omfatta att markera ändras i form av var och en uppvaknande, presenterar nya utmaningar men även fiender opublicerad som kan är benägna att kolla in hans stridsförmåga, mega huvudpersoner inom denna trailer.
Återlämning närma sig är benägna att det har varit det tillgänglig den PlayStation 5 i riktning bort men även i form av den 30 april.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 × 5 =