Haalanda intresserar mig för att inte, vi har i nuläget en större än honom

Bayern München-president Karl-Heinz Rummenigge (Karl-Heinz Rummenigge) identifierade är benägna att bayrarna för att inte avgår det följande sommartid Borussia Dortmund anfallare Erling Haalanda (Haalanda), vänta de nära att de mest effektiva spelaren på denna planet inom sin placera, Robert Lewandowski.

Nordmannen avgår det praktiskt taget absolut Borussia inom sommartid, men även att markera skrevs är benägna att mannen dessutom kan vara uppmärksam på Bayern, för att ofta “övertagande” de som största spelarna med ursprung i hemmahörande i klubben med ursprung i hemmahörande i Dortmund.
Å andra sidan Bayerns president förnekade alla sakerna på detta vänta “En bild”.
– Jag jag vet att faktiskt för att inte har varit dessa rykten närma sig ifrån. Vara insatt i bara för att vi säger att det finns en sak: vi har i nuläget de mest effektiva spelaren på denna planet inom sin placera. Robert Lewandowski råda över kontrakt genom användning av Bayern resultat i vara uppmärksam på 2023. Specifikt är han på toppen från sin yrke, men även den denna sort säsongen närma sig mannen är benägna att överstiga antalet 40 mål som genom det finns en säsong från Bundesliga – nämnde Rumenige.
Haland råda över det finns en kompensationsklausul inom kontraktet, i enlighet med vilken att markera är redo att gå vänta 70 miljoner euro det följande kalenderår. Det är det ändå hårt är benägna att av religion är benägna att har intresse golfutrustning väntar ett kalenderår vara uppmärksam på.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

8 − 2 =