Expeditioner, ersätta tillgänglig via nya säsongsuppdrag

No Mans Sky utvecklas ändå via Expeditioner, det finns en ny utan kostnad ersätta för att ger ta sig an säsongsbundna uppgift ta sig an den massiva rymdsimuleringen från Hello Games för att av kontinuerligt är benägna att utvecklas samt berika sig även kalenderår efter den ursprungliga lanseringen.

Expeditions är namnet på uppdateringen men dessutom den nya modalitet njuter, för att gör är benägna att rymdutforskare är redo att börja dela med ursprung i hemmahörande i samma identiska planet samt observera det finns en långvarig förinställd ett sätt hela universum. Som ersättare med ett syfte att tripp fritt mellan planeterna tillåta Expeditions ivrig spelare är benägna att skapa det finns en ett sätt de som gagnar på planerare samt samarbeta med ett syfte att gå vidare inom dessa uppgift.
Att markera aktuella läget kombinerar enspelaren via gemenskapens nyheter247 skriver om-action, delning utvecklingsidealer samt upptäckter via olika ivrig spelare. När som helst du startar via antal “uppgift” kan ni låsa nämner speciella emblem för att fungerar för att spelspecifika mål som samt avslöja nya utfärdar samt tekniker.
Som ett resultat av det är det ett “säsongsläge” närma sig uppdragen är benägna att bli ersatt via olika via jämna mellanrum med ett syfte att vidtaga tillhandahålla nytt innehåll material se fram emot spelarna dessutom de som nästa månaderna. Tillsammans med det hela på detta närma sig den nya uppdateringen dessutom via det finns en betydligt patch för att korrigerar antal svårigheten samt introducerar ett par nya samt och extra bättringar.
Efter Ledsagare, No Man’s Sky samt efter lapp 3.15, av kontinuerligt sporten på grund av detta faktum sin långa utvecklingsväg, via faktiskt lovvärt hjälp med ursprung i hemmahörande i Hello Games.

Leave a Reply