Xiaomi, Apple, Huawei och till och med Baidu, som redan har lagt fram sin plan för produktion av elbilar med hjälp av Geely

0

Reuters källor hävdar är benägna att Xiaomi du tänker att leverera elbilar titta på “massmarknaden”. Huvudpunkterna i fråga om elbilarna är ej erkända men, dock de som ska produceras omkring fabriken titta på den från Kina biljätten Great Wall. Den primära modellen förväntas 2023.

Officiell detaljer om elbilar väntas denna per vecka.
Xiaomi är för tillfället en av många de som grandios smarttelefontillverkarna inom Kina såväl som jobbar titta på det finns en liten , dock elbilar är redo att ge en betydande mängd större såväl som extra tillförlitliga inkomstfamiljer vara uppmärksam på på detta som företag.
Olika som företag för att Apple, Huawei såväl som vara uppmärksam på såväl som via Baidu, för att redan råda över lagt resultat i sin flygplan titta på tillverkning av från elbilar via stöd Geely, råda över relaterade ide som.
Xiaomi investerar massivt inom sitt ekosystem i ett försök att vädja till köpare såväl som tillverkningen olika prylar än smartphones, ifrån smarta TV-apparater vara uppmärksam på spisar.

[ad_2]

Leave a Reply