7 månaders bonuslön ytterligare japanska arbetarna efter rekordintäkter

Grund av rekordintäkter inspelad resten av spelavdelningen även resten av den musiken (för att dessutom innefattar anime) Sony råda över beslutat tenderar att betala sina japanska arbetarna det finns en ganska mycket stor bonus. Sanningsfasetter är tenderar att man kommunicera i fråga om det finns en kostnad för att är samma som brunnen 7 månadslöner.

Denna form av säsongsbonus är typisk se framåt för att japanska som företag. Det är det det finns en alternativ för att ingår inom det finns en arbetares löner. Vad som kan vara förvånande inom att iaktta den här typen fallet är sanningen det Sony råda över beslutat tenderar att betala förutom fackföreningarna hade bett i fråga om, vilket motsvarar 6,9 månader. Det är det första gången på 20 kalenderår för att Sony utställning denna generositet.
Det är vanligtvis första gången för att företaget registrerar 10 miljarder dollar i vinst. Det är det sant tenderar att dessa är hypade upp resten av den massiva behov på fritid som var inom pandemin, fast andra företag inom samma sektor som skjuter trots allt.
Sony sedan igen erbjuder det finns en större bonus ytterligare sina arbetarna, the motor vilket gjorde att iaktta uppnåelig se framåt för att divisionen Games and Network Services tenderar att spela komma in 25 miljarder dollar inom inkomstfamiljer (3,2 miljarder inom ) även musikavdelningen (för att även innehåller anime-segmentet) med ett syfte att vara t tering intäkterna genom användning av 17,5% jämfört genom användning av året tidigare än.
PS5, se framåt för att sin del, säljer för att avsiktligt, som är förutom PS4. Att iaktta finns 7,6 miljoner prylar sålda hela verksamhetsåret, varje sak och använder inte en tenderar att ens uppfylla behov på konsoler.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

3 × 2 =