Omno utan kostnad ta sig an Xbox Game Pass, ny trailer se fram emot resan

omno närma sig att markera nya indieäventyret utvecklat från det finns en den som skapare, Jonas Manke (aka Studio Inkyfox), av tillgängligt fri dess Xbox Game Pass i riktning bort gånggång ett, för att avslöjats från trailer just avslöjat.

Inom Konsekvens inom sommarsäsong på PC, PS4, Xbox One såväl som efteråt dessutom Nintendo Switch, Omno finansierades effektivt på Kickstarter såväl som berättar historien i fråga om det finns en färd kommer in inom det finns en forntida värld full från vackra omgivning.
Scenariot skulle vara helt från pussel nysta, plattformar tenderar att för att hoppa för på såväl som hemligheter och tekniker för att hitta via assistans den magiska pinne för att vi kommer att vara ägare till ta sig an vårt förfogande de brukar speciella talanger för att han kommer ge oss ibland med tanke på övervinna hela svårigheter.
Spelets skapare även har satt sig för att mål som tenderar att skapa det finns en upplevelse tillgänglig, för att är redo att uppmuntra att entusiastisk spelare samtidigt de som engagerar dem inom det finns en märklig atmosfären. Denna sort är de som officiella Omno-bilderna.

Leave a Reply