Nigerias Taribo West-påståendemafia tvingade honom ur AC Milan

NIGERISK fotbollslegend Taribo West hävdar är benägna att maffian tvingade honom ur AC Milan
Nigerias Taribo West, för tillfället är 46 kalenderår föråldrad, är bland de som väsentligen den mest framgångsrika nigerianska fotbollsspelarna hela genom tiderna, efter vara ägare till inte har någon besvärjelser i form av bland Europas största golfutrustning hela sin yrke och därav debuterade inom den nigerianska Premier League, varifrån pojken gick i form av inom franska Ligue 1-dräkten. Auxerre, vunnit ligan under vilket 1996, tidigare än pojken vunnit ett lukrativt strejker vara uppmärksam på Serie A-giganterna, Inter Milan inom Italien.
Att markera har varit under vilket på den legendariska San Siro-arenan för att 6ft 1in-försvararen West spelade kollektivt i form av bland dagens superstjärnor, brasilianska Ronaldo, Argentinas Diego Simeone och därav italienska legenden Javier Zanetti, och därav vunnit UEFA-cupen, bör pojken föll inom favör i form av chefen Marcello Lippi och därav slutade i form av är benägna att göra ett extremt extraordinärt kontroversiellt överstegsflytt vara uppmärksam på rivaler AC Milan.
Kalenderår 2000 tecknade pojken vänta Derby County och därav spelade bara för att 18 gånger vänta dem, tidigare än pojken flyttade vara uppmärksam på den tyska Bundesliga-klubben Kaiserslautern på ett helt bosättning, efteråt spelade pojken dessutom vänta Partizan, Al-Arabi, Plymouth Argyle och därav Paykan tidigare än pojken gick inom pension 2007, för att rapporterats resten av Dailystar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

5 × 5 =