Cristiano Ronaldo uppfyllde ändå vilja med ursprung i hemmahörande i pojken för att åkte 1300 kilometer p.g.a honom

0

Pojken för att höll det finns en banderoll på flygplatsen inom Belgrad i form av meddelandet “Cristiano, jag körde 1 300 kilometer med avsikt att förvärva din autograf”, uppfyllde sin dröm. Boris, för att kollektivt i form av sin far ägde rum inträffade med ursprung i hemmahörande i Polen men även träffade bland de bästa fotbollsspelarna på denna planet inom Belgrads utväg “Hyatt” Cristiano Ronaldo (Cristiano), fick sin autograf men även ett gemensamt fotografera.

Hans far Lukas informerade se fram emot Tanjug är benägna att de som använde bara några få lediga dagar inom så mycket som denna omständighet sammanhang i form av coronavirus men även är benägna att dem är ganska mycket glada genom är benägna att Boris dröm blev egentligen.
– Vi förstår hur besvärligt det är det att uppnå Ronaldo, synnerligen är faktiskt varje gång det existera en pandemi, däremot vi lyckades. Boris fick det finns en autograf, ett gemensamt fotografera men även det finns en boll i form av alla de portugisiska landslagsspelares underskrifter – påpekar Lukaš.
Övrigt, varje gång portugiserna anlände vara uppmärksam på Serbien ägde rum inträffade det nyhet är benägna att pojken lämnades och använder inte en Ronaldos underskrift, som ett resultat av bland de bästa spelarna på denna planet för att inte stannade omkring fansen p.g.a coronavirusreglerna, däremot tydligt organiserades alla bitar som rör sig fort .

[ad_2]

Leave a Reply