Angelovski säger tenderar att genom användning av Liechtenstein förlitar sig på varje sak på oss, Bardi behöver ha ett som rör sig fort mål som

Att anse makedonska fotbollslandslaget imorgon kl 20.45 ungefär “Todor Proeski” -arenan välkomnar valet resten av Liechtenstein inom den olika omgången resten av kval se fram emot VM inom Qatar 2022. Tränaren Igor Angelovski nämnde inom gånggång ungefär det finns en presskonferens tenderar att mannen förväntar sig sig tenderar att slutsatsen resten av attacken närma sig tenderar att förbättras, ännu en distinktion med ursprung i hemmahörande i duellen vi spelade på torsdag inom Bukarest, emot Rumänien.

“Vi accepterar rollen för att segerkandidat inom den denna sort matchen såväl som vi bör inspirera den på planen. Vi har i dagsläget varit inom denna belägenhet en mängd gånger de som mest uppdaterade åren såväl som spelarna råda över bevisad tenderar att de förstår vinna. Jag nöjd i fråga om tenderar att det kommer visa sig vara exakt samma inom morgon. “Liechtenstein råda över ett nytt val, föryngrat inom förhållande ännu en dessa matcher 2018, fast vi är de sin helhelt förbereda att för att delta inom matchen såväl som utfärdar inom morgon förlitar sig på bara för att på oss” – nämnde tränaren Angelovski.
Mannen upprepade tenderar att insikten bör korrigeras.
“Vi gjorde det finns en utvärderingsdestination resten av vad för att har varit finemang inom Bukarest med avsikt att visa sig vara men högre imorgon, såväl som vad för att har varit det finns en svag punkt – tenderar att avbryta att iaktta. Jag nämnde tenderar att vår fokus ännu en ultimata har varit svag såväl som inom morgon förväntar sig jag mig tenderar att att uppskatta den primära utsikterna. Vi måste göra ett mål som så snabbt för att uppnåelig, fast för att inte gå för att flytta inom attacken. “Jag ge¨ inga invändningar emot åtagandet, tillvägagångssättet, sporten,” tillade tränaren.
Landslagsspelaren Ennis Bardi behöver dessutom ha ett som rör sig fort mål som emot Liechtenstein.
“Den heta knappen är att veta tenderar att vi är de favoriter såväl som jag behöver börja dela vinna ständigt. Vi är de ett kvalitetslag såväl som resultaten av matchen emot Liechtenstein är på grund av oss. Makedonien deltar inom EM såväl som är faktiskt försöker de som annars på oss. “Jag behöver tenderar att vi skall göra ett som rör sig fort mål som med avsikt att spela extra lugnt inom fortsättningen resten av matchen”, säger Bardi.
Bild: FFM

Leave a Reply

Your email address will not be published.

nineteen − 10 =