Serbien debuterade på Pixie via det finns en seger, slovenierna är bättre än Kroatien, ukrainare via oavgjort inom Paris

Serbien inom den primära matchen via Dragan Stojkovic-Pixie för att nådde det finns en comeback 3: 2-seger genom Irland, grund av Dusan Tadic att tillägga Aleksandar Mitrovic, samtidigt som Slovenien chockade Kroatien via 1: 0 inom grannmatchen. Detta världsmästaren Frankrike hade för att inte de perfekta starten efter ha laglig rättighet utfört hemma via Ukraina 1: 1, samtidigt som att markera underbara Belgien ägde rum inträffade igen titta på det finns en 3: 1-seger genom Wales. Ungefär “Rajko Mitic” inom Belgrad lyckades eire förmedla ledningen inom 18: e minuten hela genom Alan Brown, tidigare än Dusan Vlahovic utjämnade inom 40: e minuten. Pixies “joker” har varit Fulham-anfallaren Aleksandar Mitrovic, för att efter ha laglig rättighet gått kommer in inom matchen inom den 63: e minuten gjorde två mål som inom den 69: e att tillägga 75: e minuten titta på det finns en total leverera. James Collins reducerade ännu en 3: 2 inom den 86: e minuten i ett försök att göra de föregående minuterna väldigt intressanta. Inom Ljubljana, Slovenien, via målet Sandy Lovric inom den 15: e minuten, nådde det finns en spektakulära 1-0-seger genom världsledaren Kroatien.

Ungefär Parc des Princes tog Frankrike ledningen via ett osannolikt mål som från Antoine Griezmann inom matchens 19: e minut, å andra sidan ukrainerna utjämnade via Kimpembes eget mål som inom den 57: e minuten. Belgien torskade i jämförelse med Wales efter bara för att tio minuters deltar i, å andra sidan Kevin de som Bruyne kvitterade först via ett osannolikt skott, tidigare än Torgen Hazard satte Devils inom ledningen tidigare än december från första halvlek. Romelu Lukaku med ursprung i hemmahörande i straffpunkten inom den 73: e minuten satte finalen 3: 1