Alpina presenterade B8 Gran Coupé: 621 hk ungefär 324 km / h

Den mest uppdaterade produkten i riktning bort att anse berömda tyska firman Alpina drivs resten av det finns en 4,4-liters biturbo V8-motor för att utvecklar 621 hk och därav 800 Nm vridmoment.

Alpinas lösningar på den extra praktiska karossversionen resten av BMW M8 Competition ligger bakom namnet B8 Gran Coupé, och därav den mest uppdaterade skapelsen resten av perfektionister i riktning bort den tyska tätorten Buchloe erbjuder specifikt den lilla bokstaven som var ett varumärke vänta Alpina-bilar inom många år.
För att förväntad är B8 Gran Coupé monterad på Alpinas distinkta 21-tums hjul (på vilka är Pirelli-däck) och därav drivs resten av det finns en 4,4-liters biturbo V8-motor i form av 621 hk och därav 800 Nm den yttersta vridmoment i riktning bort 2000 varv / min.
Komfortabel som ett sätt att det finns en lyxigt utrustad fyrsits i riktning bort 0 ytterligare 100 km / h närma sig resultat i på 3,4 sekunder och därav utvecklar 324 km / h. För att jämfört når BMW M8 Gran Coupé Competition 100 km / h på 3,2 sekunder och därav utvecklar 305 km / h.
Alpina råda över dessutom förbättrat vädret inom den adaptiva upphängningen helt, och därav styrsystemet råda över omkalibrerats, så den lyckligt bakom ratten närma sig det som får men högre förslag genom loppet av fingrarna. Det finns en uppsättning nya bromsar, för att stöds resten av det allmänt kända Brembo-företaget, att se till att snabb bromsning.
161 200 euro bör avsättas vänta därefter resultaten av Alpinas perfektionism inom Tyskland.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

5 × five =