New Horizons and Pocket Camp, denna sort är Hello Kitty men även Sanrio-karaktärerna

Animal Crossing: New Horizons är Animal Crossing: Pocket Camp uppdatera genom användning av ankomsten från Hello Kitty och inte många Sanrio-karaktärer, hela genom att iaktta nya samarbetet organiserat från Nintendo men även att iaktta berömda antal varuföretaget.

Hela genom utan kostnad uppdateringar, närma sig det finns en tidsbestämd tillfälle vänta Animal Crossing: Pocket Camp men även det finns en ny kompatibilitet genom användning av sex Amiibo Sanrio-kort genom användning av karaktärer med ursprung i hemmahörande i Hello Kitty, Pompompurin men även Cinnamonroll-serien inom Animal Crossing: New Horizons.

Sporten vänta Nintendo Switch välkomnar därefter nya invånare är till saker visa sig vara inspirerad från berömda Sanrio-karaktärer genom användning av Animal Crossing Sanrio Collaboration Pack, för att är redo att köpas med ursprung i hemmahörande i men även genom användning av 26 mars. Paketet inkorporerar alla de sex amiibokort för att introducerat inom Sanrio-samarbetet, kompatibla genom användning av Animal Crossing: New Horizons men även vart men även ett genom användning av ett annat tema inspirerat från antal Sanrio-karaktärer.

Efter vara ägare till uppdaterat titeln ta sig an den mest uppdaterade versionen närma sig spelarna ha förmågan att för att använda sig av Sanrio amiibo-kort Nintendo Switch tenderar att låsa citerar exklusiva affischer i ett försök att beställa inom sporten, kollektivt genom användning av möbler men även en plagg imponerade från Hello Kitty, Pompompurin, Cinnamoroll, My Melody, Little Twin Stars men även Kerokerokeroppi-serien. Entusiastisk spelare är redo att för att använda sig av dessa till saker i ett försök att klä citerar men även försköna sin ö hela genom tenderar att teman den genom användning av sina tippad vinnare Sanrio-karaktärer. Sex exklusiva invånare är redo att inbjudas ta sig an spelarens campingplats men även är redo att överföra ta sig an ön. Dessa invånare är redo att dessutom bjudas kommer in ta sig an Fiorilio Island vänta det finns en fotograferingssession.

Såväl som närma sig nya Sanrio-karaktärer dessutom ta sig an Animal Crossing: Pocket Camp mobilspel. Med ursprung i hemmahörande i men även genom användning av 26 mars kl 07:59 CET ta sig an 10 maj kl 07:00 CEST närma sig Animal Crossing: Pocket Camp Sanrio Characters 2021-samlingen tenderar att föra Sanrio Characters-föremål ta sig an spelarcampingar.

Med ursprung i hemmahörande i den 26 mars ta sig an toppen från evenemanget finns nästa öka inom sporten:

  • Alla de ivrig spelare för att loggar kommer in inom sporten genom loppet av evenemangsperioden är redo att förvärva det finns en utan kostnad Sanrio Characters-klocka hela genom tenderar att trycka på presentikonen. Det finns en ny förmögenhetskaka genom användning av Sanrio-tema finns att inköpa inom Fortune Cookie Shop, men även var och en cookie erbjuder ivrig spelare en av många tio antal Sanrio-föremål
  • Det finns en speciell en gåva är är faktiskt tillgänglig genom loppet av det finns en begränsad ett tag! Om du råkar kommer att få det finns en med ursprung i hemmahörande i det finns en kompisändringar vi upptäcker att du kan det finns en … Sanrio Characters-fan inom den! Att anse finns ganska mycket antal följare tenderar att för att samla för genom användning av i stil karaktärer med ursprung i hemmahörande i Sanrio-serien, tillsammans med Cinnamoroll, Hello Kitty, Pompompurin men även extra.


Leave a Reply

Your email address will not be published.

8 − eight =