Det finns en flygplan råda över presenterats vänta det finns en storstad på Mars för att är redo att rymma 250 000 personer

Tätorten för att heter Nuwa City är den primära gemenskapen på Mars samt är redo att hysa 250 000 individer. Utveckling planeras tillsammans med berget samt inom att iaktta, så som individer kommer att få vara uppmärksam på dagsljus utan ut en fara vänta överexponering vänta kosmisk strålning.

ABIBOO du tänker tenderar att börja dela konstruera det finns en storstad på Mars 2054, de brukar första invånarna bör kyla ner kalenderår 2100.
De som flesta återgivningar i riktning bort Nuwa City utställning rummen. Berget närma sig att tolerera hela tenderar att leva inom separata områden {och kommer också} tenderar att få åtkomst till olika område som kan vara dedikerade vara uppmärksam på jordbruk samt vitalitet. Invånarna kan höja boskap samt att samla kommer in solenergi.
Målet i form av projektet är tenderar att konstruera det finns en självbärande civilisation på ytan resten av Mars för att är redo att överleva utan ut en den konstanta transporten resten av måltider i riktning bort jorden. Atmosfärstrycket är lägre än 1 andel inom förhållande vara uppmärksam på jorden samt kosmisk strålning är överdriven.
“Vi bör göra en mängd analyser med avsikt att försök att uppfatta vilka omständigheter för att väntar oss. Vi bör möta de som utmaningar för att förhållandena på Mars innebär, samt en av många dem är tyngdkraften lika i form av det finns en tredjedel resten av allvaret på jorden. Å andra sidan dessbättre, att iaktta finns koldioxid samt vatten på Mars “Vatten är en bra vinst, att iaktta gör tenderar att vi är redo att ha viktiga materialfaciliteter vänta byggnad. I form av vatten samt koldioxid närma sig vi ha förmågan att skapa kol samt därför metall. Inom huvudsak du tänker ABIBOO för att helt enkelt för att använda sig av materialfaciliteter i riktning bort Mars med avsikt att konstruera storstaden, säger firman.
Massor av människor är extremt extraordinärt har intresse resten av den mänskliga närvaron på Mars, samt bland dem är SpaceX VD Elon Musk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

four × 5 =