Ubisoft + på Xbox Game Pass, Microsoft försök stänga affären vänta Jeff Grubb

0

Ubisoft + närma sig är benägna att det har varit det tillgänglig den Xbox Game Pass? Som svar på journalisten Jeff Grubb, Microsoft mannen jag skulle inte försök att stänga affären genom användning av att anse franska bolagen.

Inte för länge sedan även har att anse talats i fråga om sannolikheten är benägna att flera Ubisoft-spel kommer på Xbox Game Pass före årets slut, å andra sidan Grubb säger är benägna att affären handlar i fråga om plattformen Ubisoft Plus inom sin helhet, för att hände de som mest uppdaterade månaderna genom användning av EA Play.
“Jag överväga är benägna att målet är Ubisoft +, säker,” nämnde reportern inom det finns en video. “Jag inte för inte inte utan skäl positiv, å andra sidan som svar på vad jag förstår försök Microsoft dessutom Ubisoft förvärvabosättning vara stängd. ”
“Jag jag vet att i sanning talat för att inte i fråga om det kommer resultera inom det finns en prisökning på 5 dollar väntaprenumeration vara uppmärksam på Xbox Game Pass Ultimate eller i fråga om de som välj är benägna att skapa valfritt tillgängliga planer är att anse bara för att hypotese exakt nu. ”
“Å andra sidan att anse jag nöjd i fråga om är är benägna att de som överväger en teknik det som får Ubisoft + nämner Xbox Game Pass, dessutom i fråga om de som gör att anse, överväga jag är benägna att det kommer utvecklas till ganska mycket vänta Microsoft. ”

Leave a Reply