Som drivs med elenergi Porsche 911 borde vara klar 2030

Tio kalenderår vistelser till elektrifieringen resten av den väsentligen den mest erkända sportbilen hela genom tiderna är i sin helhet elektrifierad.

De som mest uppdaterade nyheterna med ursprung i hemmahörande i att markera berömda tyska bilföretaget avslöjar är benägna att Porsche betänka mången elektrifiering resten av den legendariska 911-modellen, bör följare resten av traditionella alternativ (tillsammans med den berömda 6-cylindriga boxermotorn) är redo att förvandlas till lättade, som ett resultat av de som som drivs med elenergi 911s för att inte närma sig är benägna att verkar på scenen längre fram än 2030.
Porsche första man Oliver Blume uttalas är benägna att steg ett emot full elektrifiering resten av den väsentligen den mest erkända sportbilen hela genom tiderna skulle vara introduktionen resten av hybridversioner i överensstämmelse med ett relaterade recept för att Porsche det finns en använde på 918 Spyder, men dessutom på racing LMP1 prototyp 919.
På Porsche är de som övertygade i fråga om är benägna att de som inom december resten av innevarande årtionde närma sig ha laglig rättighet optimala tekniska alternativ via vilka som drivs med elenergi 911 för att inte närma sig är benägna att ligga efter de som konventionella versionerna för att även har drivits resten av motorer ovanför bakaxeln inom många år. För tillfället bör efterföljaren ytterligare den förut pratade om 918 Spyder hybrid-supersportmodellen vara klar 2025.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

2 × 5 =