Osman med ursprung i hemmahörande i Ohrid närma sig är benägna att spela genom användning av Steph Curry inom Golden State Warriors

Golden State Warriors har varit allvarligt har intresse resten av Ohrid-födda basketspelare Jedi Osman. Vingen, för att fyller 26 kalenderår den 8 april, påbörjade sin professionella yrke inom Anadolu Efes efter vara ägare till utfört se framåt för att Bosnien inom Sarajevo inom sex kalenderår för att tonåring.

Cleveland Cavaliers valda Osman inom 2015-utkastet för att att anse 31: e valet. Två kalenderår på ett tag flyttade mannen ta sig an Cleveland. Den denna sort säsongen råda över mannen inom gemensam 10 betyg per match.

Inom byta i jämförelse med Osman har varit Warriors kunna Kelly Ubre ta sig an Cleveland.

Som svar på amerikanska medier har varit den 2 franchisetagarna har intresse resten av är benägna att utbytet jag skulle inte genomföras den 25 mars varje gång övergångsperioden inom NBA-ligan slutar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

3 × 3 =