Man City behöver ersätta Sergio Aguero via Danny Ings

MAN CITY behöver ersätta Sergio Aguero via Southampton Danny Ings
I form av Sergio Agueros Manchester City-framtid inom tvivel via är benägna att hans kontrakt löper ut inom sommartid, men även ordet är är benägna att mannen kommer att är på ett sätt ännu en Barcelona, ​​råda över att anse pratats en betydande mängd i fråga om personer för att är redo att lyckas sin rekordmålskytt på Etihad inom sommartid.
Erling Haaland är den väsentligen den mest logiska ersättaren, det finns en ung man för att sin helhelt simpelt för att inte är redo att ge upp göra mål som, å andra sidan via ett marknadsvärde för att påstås vara 100 miljoner pund, är ännu en men även via det finns en medlemskap så rika för att City tvungen att tänka på och kolla in deras av olika.
Ings kontrakt på St Mary’s är på ett sätt för att gå in inom att anse slutlig året resten av sin affär men även mannen råda över fram till nu för att inte gått via på är benägna att gå via på de som nya villkoren för att erbjudits hela det finns en ett tag, vilket dessutom erbjuder City det finns en stark placera att kunna underteckna honom , för att rapporterats resten av skysports.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

five − 1 =