Det finns en intimt match väntar på oss, fast vi har omedelbart styrkan för att lyckas med målet

Att markera finska landslagets anfallare, Teemu Pukki, för att avgjorde den förr hemmaduellen emot vårt landslag inom Tammerfors via två mål som (2: 0 – 8 juni 2019), är optimistisk gå igenom morgondagens duell inom Helsingfors.

– Vi vunnit förtjänat inom Tammerfors, nämnde Puki såväl som tillade:
– Vi har varit ganska mycket högre än dem då, såväl som att markera har varit total motsats. Det finns en intimt match väntar på oss, fast vi har omedelbart styrkan för att lyckas med målet. De som bytte dessutom , slutligen slutar den finska anfallaren i riktning bort Norwich, under vilket dessutom vår Mario Vrančić utför, för att för att inte har varit inbjuden vara uppmärksam på landslaget den denna sort gången.
Övrigt, finländarna samlades dessutom inom Helsingfors på måndagen … De som träffades titta på den primära träningen dök nämner inom T-tröjor via ett upptäck i fråga om hjälper titta på sin lagkamrat i riktning bort landslaget Glen Kamari.
Låt oss påminna dig, Ondrej Koudela, Slavijas första lagspelare i riktning bort Prag, kallade honom inte för länge sedan “J ***** m apa” inom duellen inom European League emot Rangers, så det finns en utredning händer p.g.a att markera rasistiska utbrottet . Pukki, Tim Sparv, Robin Lod såväl som Oni Valakari (Onni) gav uttalanden vara uppmärksam på media inom T-shirts via sitt ansikte.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

twelve + 3 =