den nya karaktären Lidia Sobieska kan nuvarande sig inom helgen

Tekken 7 behåller på det som får det finns en ny en personlighet, för att vi bara för att även har betraktat det finns en ledtråd titta på för tillfället är emellertid det kan utgöra erbjuds på ett komplett metod, därefter mest sannolik via det finns en trailer att tillägga gameplay, mitt i denna helgen genom finalen inom King Of The Hill-turneringen.

Vi alla vet att är benägna att Tekken 7s nya fighter kommer från Polen och det är det den fascinerande Lidia Sobieska, för att tillsammans med är benägna att vara det finns en legitim fighter dessutom låta inte någon ringare än premiärminister inom att markera eu landet, tydligt inom den bisarra parallella dimensionen genom vilket händelserna inom Bandai Namco-spelet händer.
Efter den primära teasern förväntas och extra detaljer om Lidia att tillägga dessa är redo att komma genom Tekken King of the Hill-turneringen, vars finaler närma sig är benägna att äga rum inom morgon den 21 mars 2021, klockan 19:00, baserat på att markera officiella tweetet i riktning bort Bandai Namco eSport-kanalen.
Det är en tillfälle resten av viss betydelse titta på Tekken 7 att tillägga i riktning bort vilken olika dessutom är redo att komma detaljer om vägen framåt för kampspel inom förfrågan. För tillfället vulkaniska Katsuhiro Harada har öppnat en bar i Tokyo från vilken en exklusiv talkshow sänds.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eight − one =