Motorola sätter ihop det finns en ny smartphone ännu en ett rimligt pris

Renderingar från Moto G100, för att liknar Moto Edge S-smarttelefonen, även har dykt citerar på sociala community. Enheterna även har samma identiska kameramodul i form av 4 bakre sensorer, det finns en selfie-kamera inom öppningen på display skärm är på entrén samt det finns en enhetslåsknapp finns på sidan. troligen det finns en integrerad fingeravtryckssensor.

Moto Edge S är känt som ett sätt att köra Qualcomms Snapdragon 870-processor, även har en gigantisk skärm i form av FHD + -upplösning samt 90Hz uppdateringsfrekvens, ett 5.000 mAh batteri samt 4 bakre kameror, tillsammans med det finns en 64 MP dominerande.
Modellen inom grundkonfigurationen levereras i form av 6 GB RAM samt 128 GB internminne samt kostar $ 309, allteftersom versionen i form av 8 GB RAM samt 256 GB internminne kostar $ 433.
Priserna på olika marknader är redo att förändra sig individuellt som ett resultat av vi dessutom uföra arbeten i form av extra överlägsna detaljerad förteckningar förteckningar tillgängliga ännu en kostar se framåt för att mellantelefoner.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

7 + twenty =