Zidane talade i fråga om situationen genom användning av Ramos dessutom Ronaldos potentiella återkomst

Real Madrid-tränare Zinedine Zidane (Zinedine Zidane) höll det finns en presskonferens den här dagen, genom vilket mannen meddelade matchen emot Elche.

Elche hade varit inte mindre än att omtalad ungefär presskonferensen, de som mest viktiga ämnena hade varit förlängningen från Sergio Ramos kontrakt dessutom den potentiella återvändandet från Cristiano Ronaldo vara uppmärksam på Madrid.
– Jag har ingen aning vad kommer att göra inträffa genom användning av Sergio. Vi behöver tenderar att att anse ska behålla, det kan vara avgörande titta på oss. Visst är han det finns en speciell deltagare, det är det genomförbar tenderar att han kommer spela resultat i vara uppmärksam på 40 års ålder. Pojken jag vet att bäst hur man kan mannen mår till en början från var och en säsong – Zidane uttalas i fråga om Ramos dessutom kommenterade berättelserna i fråga om Ronaldo.
– Vi alla vet att alla de en alltför stor mängd effektivt personer Cristiano är dessutom vad mannen gjorde. Vi gillar honom. Pojken skrev historiskt förflutet genom användning av Real, emellertid är faktiskt är mannen det finns en Juventus-spelare dessutom vara insatt i för att inte kommentera att anse lång sikt. Jag bör respektera att anse – uttalas den franska experten.
Matchen mellan Real dessutom Elche är planerad vara uppmärksam på lördag dessutom börjar till kl. 16.15.
Real behöver tre faktorer att kunna behålla sina chanser tenderar att försvara titeln. Visst är han för tillfället 3:e genom användning av åtta faktorer lägre än modern Athletic.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

12 + 5 =