Liverpool vann mot RB Leipzig i Champions League

Liverpool vann mot RB Leipzig i Champions League

Liverpool spelade sin olika match inom Champions League emot RB Leipzig, för att måste ha varit på Anfield, inom Budapests Puskas Område inom Ungern återigen ikväll (onsdag10) tack vare koronavirusresebegränsningarna samt hävdade det finns en 2-0-seger på natten , samt gör att iaktta 4-0 ett fullständigt, så att överföra vara uppmärksam på tävlingens slutlig åtta.
Tacksägelse samt lov se framåt för att Jurgen Klopp, efter det finns en fruktansvärd körning från slutresultat på Anfield, hans målgörare upptäckta sin touch återigen, genom användning av både Salah samt manen hände kommer in på poängsidan.
Den ironiska delen från den den här typen segern, göra en ersättning för är benägna att att iaktta faktiskt har varit Liverpools hemmaplan, så att till slut förvärva hemvinst, har varit de som tvungna är benägna att tripp 1600 en långt i riktning bort Anfield se framåt för att för att vidta åtgärder. Jurgen Klopp är redo att bara för att hoppas är benägna att hans anfallare har lyckligtvis fått igen sina mojos efter denna seger.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

2 × two =