Amerikanska idrottare närma sig är benägna att vaccineras längre fram än OS inom Tokyo

Förenta staterna: s olympiska kommitté råda över meddelat är benägna att hela kandidater ytterligare de som olympiska spelen inom Tokyo närma sig är benägna att vaccineras i jämförelse med coronavirus längre fram än spelets start.

Sarah Hirschland, chefen direktör se fram emot Förenta staterna: s olympiska dessutom paralympiska kommitté, sade är benägna att tack vare vaccinationshastigheten inom Förenta staterna bör idrottare vaccineras tidigare än de som kvalificerar sig ytterligare OS inom Tokyo.
Det finns en eller två doser resten av coronavirusvaccinet inom Förenta staterna råda över fram till denna punkt givits ytterligare genom 62 miljoner folk, vilket representerar 19 andel resten av befolkningen. Vita hemmet där syftar ytterligare är benägna att vaccinera 270 miljoner individer till en början resten av maj.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

19 − 7 =