West Ham-kapten Golv Noble säger är benägna att det efterföljande säsong har fått hans slutlig

West Ham-kapten Golv Noble säger är benägna att det efterföljande säsong har fått hans slutlig.

LÅNGSVARANDE West Ham-kapten Golv Noble, för att även har utfört förutom 500 se framåt för att Hammers, även har meddelat är benägna att det efterföljande säsong har fått hans slutlig inom klubben efter sin ägo undertecknat ett ettårigt bosättning.

Ens antar mannen bara för att presenterat 18 gånger den denna sort säsongen, föreställa mannen ändå är benägna att mannen även har extra att leverera laget efter sin ägo undertecknat sitt ettåriga förlängning.

”Det är det ett samtal för att jag ge¨ fattat efter mången dialog genom användning av min hushåll, mina kamrater dessutom folk på fotbollsklubben,” nämnde mannen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

15 + nine =