de som nya ryska och därav brittiska kryssarna för att verkar inom videon

Marsuppdateringen resten av World of Warships: Legends släpps kl PS4 och därav Xbox One. Denna ersätta närma sig är benägna att introducera Ryska och därav brittiska kryssare, nya rankade strider och därav säsongsevenemang. Det finns en ny video- publicerad resten av Wargaming utställning alla de de som mest viktiga nyheterna i fråga om den den här typen uppdateringen.

Marknadsföringskampanj vänta uppdateringen inom mars är “Tagen resten av storm“, som kan är benägna att löna spelarnas ansträngningar via den ryska Tier VII-kryssaren Ochakov. Uppkallad efter den ryska segern inom Ochakov-fästningen för att inträffade vänta länge eftersom den, är den den här typen lätta och därav kompakta kryssaren utformad i ett försök att spela ett antal locktång. eldkraft, Ochakovs 6- 152 mm kanoner råda över vackert ballistik, förbättrad rustning och därav omlastningshastighet, plus är benägna att den är utrustad via radar, ekolod och därav långdistansmissiler.
Taken by Storm närma sig är benägna att det har varit det av tillgängligt vänta 5 veckor, via 100 sortiment för att ska nås hela genom är benägna att slutföra uppgift inom strid: kaptener är redo att ytterligare och därav via förvärva stålvapen hela genom för att lyckas med maximal rang. Legendariska fartyg är redo att för tillfället är användas i ett försök att slutföra några uppgift och därav förlänga marknadsföringskampanj. Tenderar att inkomster admiralens tillit är nödvändig i ett försök att leverera emot på detta flerrollefartyg.
Via utgången i riktning bort Early Access, Brittiska tunga kryssare är för tillfället är tillgänglig vänta alla de. Dessa kryssare är välutrustade, bestående resten av kanoner för att är redo att slå fiendens fartyg svårt, torpeder via det finns en börja, mycket effektiv terapeutisk och därav ekolod. Albemarle, Tier VII-kryssare, råda över alla de dessa till saker och därav såväl som det finns en radar. De som den som hindren är kanons uppnå och därav manövrerbarhet, fast de som nya fartygen fortsätter att vara kunna för att hitta ett hus inom vattnet inom World of Warships: Legends.
Två nya legendariska fartygsprojekt börjar till via den den här typen uppdateringen: ett vänta den amerikanska jagaren Gearing, för att erbjuder henne sex 5-tums (127 mm) kanoner och därav långväga torpedor ytterligare Legendariska strider; det finns en vänta att markera brittiska stridskeppet Conqueror, för att seglar via det finns en monstruös salva via tolv kanoner utrustad via högexplosiva eller kortfusionspansarhålande skal. Ivrig spelare är redo att börja dela försöker hitta dessa fartyg kollektivt via olika legendariska nivåfartyg inom Research Bureau.
under vilket St Patricks Day är inte långt borta och därav betydligt uttryckligt råda över förberetts vänta tillfället! Ivrig spelare är redo att komma med kryssaren Belfast, liksom ett brett utbud av St. Patricks godis inom potten resten av guld, det finns en behållare för att säkerställer dubbloner och därav kamouflage, tillsammans med det finns en ganska mycket oerfarna vänta Belfast!
Inom den den här typen uppdateringen råda över Rankade strider de som återvänder vänta två helger via modifieringschanser resten av principerna. Som ett alternativ i ett försök att pågå inom ett antal veckor består denna Rankade stridsuppsättning resten av två sprints inom 5v5-matcher via 7 rank. Första priset inom rankade strider är det finns en stack på 700 stålmärken per säsong! Se framåt för att kaptener för att söker efter Crests of Steel är rankade strider ett resten av de som största sätten det som får dem.
Att anse finns ett par små öka ytterligare World of Warships: Legends-listan, för att den nya befälhavaren vänta förstöraren Albert Gleaves. Gleaves specialiserar sig på torpedarmning och därav är redo att erbjuda det finns en vital vinst vänta USN-flottans högfartyg.
Håll koll på händelserna, att markera är redo att det har varit det ett enkannerligen hus i ett försök att blanda korten framför aprilskämt!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

seven − one =