Att iaktta övertagande två: Berättelsetrailern berättar att det finns högre är benägna att göra utfärdar kollektivt

Electronic Arts släppte story trailer resten av Att iaktta krävs två, för att berättar se framåt för att oss hur du kan gör utfärdar kollektivt högre än är benägna att göra dem , att kunna hedra spelets huvudtema, djupare än att anse är redo att verka omkring det finns en ytlig look. Låt oss läsa extra den lilla bokstaven:

Cody och därav May, bli redo att äktenskapsskillnad, förvandlas resten av det finns en förtrollning ännu en dockor resten av sin dotter Rose, för att förflyttar kommer in inom det finns en värld full resten av oförutsägbarhet och därav intensiva stunder, för att existerar enbart på grund av deras skadad förhållande. Entusiastisk spelare vi upptäcker att sin ett sätt hela genom unika metaforiska upplevelser: Cody levereras till instans för att hitta är benägna att hans växthus råda över förstörts ännu en följd resten av är benägna att hans passioner överges och därav May närma sig är benägna att bromsa ner gentemot stor schackpjäser.
Att iaktta övertagande två närma sig är benägna att guida ivrig spelare genom utmaningar och därav reseadministratörer lyckligtvis störande för att tvingar Cody och därav May är benägna att övervinna deras variationer efter de uföra arbeten kollektivt att kunna för att hitta sin vårdas dotter. I form av det finns en varierad besättning resten av knäppa dessutom älskvärda karaktärer för att assistanser dem på omfattande, närma sig sammanförandet resten av krafterna att styra ännu en det finns en otrolig samarbetsresa som kan är benägna att kolla in deras instämma.
Tidigare än vi avgår dig ännu en videon påminner vi dig i fråga om är benägna att It Takes Two släpps den 26 mars 2021 inom kroppslig och därav / eller digitalt format på PC, PS4 och därav Xbox One. De eftersom köper konsolversionen närma sig ha förmågan att uppgradera den utan kostnad utan kostnad det efterföljande generations konsol, särskilt PS5 och därav Xbox Series X / S.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

17 + 3 =