Golfutrustning inom Spanien noterar det finns en förlust på två miljarder euro

Spanska fotbollsklubbar inom första men även olika ligan noterade det finns en förlust på 2.013 miljarder euro genom säsongen 2019/20. men även 2020/21 tack vare det finns en koronaviruspandemi.

– Oavsett två miljarder mycket mindre inkomstfamiljer, som är en alltför stor mängd, även har golfutrustning men även särdeles gigantiska golfutrustning lyckats adressförbindelse resten av att markera – sade första personen som La Lige Javier Javier.
Hela säsongen 2019/20 klubbarna hade ett konsekvens på 4,8 miljarder euro, som är 366 miljoner euro lägre än de som planerade 5,167 miljarder, meddelade revisionsföretaget PricewaterhouseCoopers.
Se fram emot innevarande säsong uppskattas ett underskott på 1,647 miljarder euro förlitar sig på de som initialt förväntade 5,269 miljarder euro, vilket motsvarar det finns en förlust på 31 andel se fram emot första men även olika ligan.
Golfutrustning även har ändå krympt priserna genom användning av 984 miljoner euro genom de som mest uppdaterade två säsongerna, vilket resulterat inom det finns en nettoförlust på 1,03 miljarder euro som kan tenderar att bäras genom framtida säsonger.
– Denna skuld närma sig tenderar att betalas igen de som närmaste tre vara uppmärksam på 5 säsongerna, så vi tenderar att mildra effekten resten av Covid-19 genom användning av 150-250 miljoner euro per säsong – säger vd se fram emot La Liga Jose Guerra, rapporterar Hina.
– Att iaktta finns svårigheten genom användning av lönebetalningen inom olika ligor. Inom Italien, Frankrike men även den engelska Premier League även har ett antal golfutrustning ansökt i fråga om statligt hjälper, å andra sidan vi borde inte ha – sade Tebas, för att förutspådde tenderar att klubbarna måste två säsonger resten av inkomst med tanke på återgå vara uppmärksam på pre-pandemi.
För tillfället fick det finns en betydligt lägre resten av intäkterna vara uppmärksam på följd resten av frånvaron resten av åskådare ifrån världen La Liga tenderar att beordra Barcelona men även Atletico Madrid tenderar att minska budgeten genom användning av cirka 35 miljoner euro.
Real Madrid även har den viktigaste lönebudgeten, de som dagens mästarnas budget även har ökats ifrån 468,5 miljoner vara uppmärksam på 473,3 vara uppmärksam på följd resten av överföringsvinster men även deras framgång på planen.
Barcelona minskade sin budget ifrån 382,7 miljoner euro vara uppmärksam på 347 miljoner. Förra säsongen spenderade klubben 391,6 miljoner euro på lönerna vara uppmärksam på första laget.
Atletico bör spara 35,4 miljoner euro med tanke på möta det finns en reviderad budget på 217,3 miljoner euro.
Lönsgränserna beräknas utifrån inkomst men även La Liga gagnar dem med tanke på reglera ekonomin se fram emot 42 golfutrustning inom de som spanska första men även olika ligorna.


Leave a Reply

Your email address will not be published.

5 × 5 =