Hemskt, det är det dags se framåt för att mig för att avvika för, för att inte Cici

0

[ad_1]

Den legendariska fotbollsspelaren men även tränaren Zlatko Cico Kranjčar (66) avled den här dagen. Pojken dog på KBC Merkur efter det finns en övergående men även extrem ont. Kranjcars välbefinnande försämrades se framåt för att ungefärligen tio dagar eftersom den inom Zadar, under vilket mannen hamnade på sjukhus. Pojken överfördes eftersom den snarast ännu en Zagreb, dock kan för att inte rädda hans liv.

– Jag förstå för att inte komma ännu en mig men från en ny chock, Jag förstå för att inte komma utanför sängen – nämnde legendariska Miroslav Ćiro Blažević (86) via deprimerad röst:

– Jag har ingen aning vad jag kommer vi säger att dig, son. Fruktansvärt, jag väldigt ledsen, vad kan individ vi säger att dig …

Inom ett namn via “tränaren se framåt för att hela ” fick vi förverkliga är benägna att mannen se framåt för att ett antal dagar eftersom den pratade via Cica .

– Jag visste är benägna att mannen hade varit svag, dock jag visste för att inte är benägna att mannen hade varit så dålig för att avvika för. Det är det dags se framåt för att mig för att avvika för, för att inte Cici – nämnde den gynnade Ćiro hela genom tårar, för att tränade Kranjčar inom Zagrebs Dinamo med ursprung i hemmahörande i 1980 ännu en 1983. (1982, “Modri ​​hade varit mästare inom det föregående SFRY). Inom att anse laget hade varit en av många den ljusaste stjärnan hade varit Kranjčar …



[ad_2]

Leave a Reply