Vi har i nuläget arbetat i form av för att manövrera för vara uppmärksam på Barcelona, ​​däremot det är det att iaktta föregående dag

Lautaro Martinez avslöjade pojken se fram emot de som italienska medierna nuförtiden under vilket pojken av konstant sin yrke. Pojken framhävande är benägna att pojken för att inte lång sikt även har planer på för att avvika för Inter dessutom är benägna att pojken flyttar vara uppmärksam på Barcelona är ett avlägset tidigare.

– Det är det sant är benägna att vi strävade i form av överföringen vara uppmärksam på Barcelona, ​​vi förhandlade resultat i, däremot jag behärska för att inte vi säger att närbelägen att iaktta har varit tron ​​. Jag brukade vara uppriktiga i opposition att Conte dessutom jag nämnde vara uppmärksam på honom: “Jag den här typen i form av mitt främsta, jag lovar är benägna att inget närma sig är benägna att ta slut mig.” Samt för tillfället är är alla delar förut, jag ska att notera ett nytt kontrakt i form av Inter dessutom jag ska för att stanna den här typen länge – Martinez erkända se fram emot de som italienska medierna.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

10 − one =