Värdarna är hänsynslösa inom Bundesliga

Värdarna släppte för att inte kommer in det finns en den som faktorer vara uppmärksam på gästerna inom de som första 4 matcherna, spelade inom 23: e omgången från Bundesliga. “Pardi” inom målen Köln att tillägga Schalke, Bayern München att tillägga Stuttgart bröt, Borussia Dortmund slog Arminia Bielefeld inom ena halvan, att tillägga Wolfsburg, genom användning av det finns en deltagare mycket mindre, slog Hertha.

Bayern hade inga svårigheten genom användning av Köln. Lewandowski att tillägga Gnabri gjorde två mål som vardera att tillägga Cupo Moting gjorde ett mål som vardera inom 5: 1-segern. Tunisien Skiri har varit den den som målskytten se fram emot Köln.
Stuttgart spelade en effektiv match i jämförelse med den avskrivna Schalke. Endo gjorde den 2 första målen se fram emot “Schwabs”, att tillägga eftersom den gjorde Kaljdzic, Kleman att tillägga Didavi dessutom. Målskytt se fram emot Schalke har varit Kolasinac att tillägga Bellarabi missade ett straff.
Borussia Dortmund gjorde tre mål som inom olika halvlek med avsikt att slå Armenien. Dahud, Sancho i riktning bort straffpunkten att tillägga Real-spelare på utlån på Dortmund, Rainier har varit målskyttar.
Wolfsburg slog Hertha genom användning av Klingers eget mål som att tillägga Lacroix mål som.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eight + 18 =