Kontroversiell Lalatović hela övergrepp med ursprung i hemmahörande i hans medlemskap, av oldsters, så att mannen kommenterar rättegången


Ledarna se fram emot Vojvodina även har beslutat är benägna att inleda disciplinära förfaranden i jämförelse med sin Nenad Lalatović p.g.a kommentarer i fråga om domarnas val, skriver serbiska medier.

Lalatović identifierade specifikt inte för länge sedan är benägna att hans reglering har varit skadat men även är benägna att 4 faktorer togs med ursprung i hemmahörande i dem – fast är benägna att mannen för att inte jag skulle inte klaga, är benägna att för tillfället jag skulle inte första personen som med ursprung i hemmahörande i Novi Sad, Dragoljub Samardžić, ge ett offentligt tillkännagivande.

– Ungefär styrelsemötet nämnde vi på detta, liksom Lalatovićs olika uttalanden för att har varit omedelbart relaterade ytterligare klubbens täckning men även drog slutsatsen är benägna att {de går} utöver dess kompetenser men även skyldigheter. Ungefär styrelsemötet påpekades är benägna att hela medlemmar inom vår medlemskap känner ytterligare FSS: s disciplinregler, så Vojvodina övertagande avstånd med ursprung i hemmahörande i sina medlemmars individuella uttalanden. Vår disciplinkommission närma sig är benägna att inleda förfaranden i jämförelse med Nenad Lalatović se fram emot hans utmärkt inom media, vilket strider i jämförelse med principerna inom FSS, liksom klubben . – nämnde Samardzic.

Låt oss påminna er i fråga om, hela första delen från säsongen klagade Lalatović ytterligare media ett antal gånger är benägna att hans ivrig spelare för att inte fick betalt. Mannen anses vara det finns en kontroversiell individ, men även mannen nämndes inte för länge sedan för att det finns en kandidat se fram emot se fram emot Banja Lukas Borac.Leave a Reply

Your email address will not be published.

19 − three =