Predator skulle vara unik medarbetare se fram emot eSport-mästerskapet

Acer även har meddelat tenderar att att anse dessutom inom kalenderår, se fram emot 5:e gången inom rad, skulle vara unik medarbetare ytterligare Intel Extreme Masters i riktning bort Katowice i form av märket Predator. Att markera polska mötet är med säkerhet ett från världens mest viktiga samt långlivade mästerskap. Den perfekta scenen med avsikt att nuvarande hela modern merchandise designade se fram emot pro-spelare.

Vänta 5:e året inom rad närma sig Predator tenderar att vara unik medarbetare se fram emot Intel Extreme Masters (IEM). IEM-turneringen är utan tvekan en av de som väsentligen den mest identifierade e-världsmästerskapen, ett viktigt händelse tenderar att associera Predator-varumärket i form av denna värld samt nå den viktigaste gänget för att även har antagen evenemanget inom ett antal kalenderår.

Ungefär den 15: e IEM-upplagan närma sig pro-spelare tenderar att spela i form av de som mest uppdaterade enheterna, tillsammans med Predator Triton 300 SE samt Helios 300 – varje meddelade ungefär CES 2021 – Predator Orion 3000 samt Orion 5000 i form av nya grafikkort samt Predator X25, skärmar i form av det finns en frekvens på 360 Hz ersätta se fram emot extremt extraordinärt realistiska foton utan ut en synliga artefakter. Predator-enheter, utrustad i form av den mest uppdaterade tekniken tillgänglig på marknaden, gör att anse potentiellt se fram emot execs tenderar att att reagera liz e konkurrenskraftigt samt adrenalinpumpande njuter i form av de som väsentligen den mest engagerande titlarna för att CS: GO.

Den sin helhelt nya Predator Triton 300 SE-spelbärbara persondator, för att tillkännagavs ungefär CES 2021, levererar effektivitetsklänning inom världsklass grund av NVIDIA GeForce RTX 3060-grafikkortet. Är förutsatt på NVIDIA Ampere-arkitekturen förbättrar att anse energieffektiviteten, accelererar nära prestandan samt introducerar den 3:e generation Max-Q-produkter se fram emot tunnare samt extra effektivitetsklänning rörliga datasystemhögtalare. Predator Triton 300 SE är proppad i form av hela nödvändiga se fram emot det finns en fantastisk bärbar spelupplevelse, i form av det finns en processor 11: e generationens Intel Core i7 H35-serie specialutgåva, för att når nämner ytterligare 5 GHz med avsikt att otrolig effektivitetsklänning.

Inredningen Acer Vortex Flow förbättrar kylningen från hela interna element, som hamnar i det finns en prestationsökning på 10%, samtidigt som DTS: X Extremt-ljud erbjuder tydligt samt välbalanserat ljud. Denna extremt extraordinärt kraftfulla rörliga rörliga dator, i form av det finns en 14-tums FHD-skärm samt det finns en 144Hz uppdateringsfrekvens, även har ett tufft fodral från sin helhelt stål omgivet från tre smala ramar för att bara för att är 17,9 mm tjocka samt väger bara för att 1,7 kg.

Den nya spelbärbara persondator Predator Helios 300, för att inte för länge sedan presenterades på CES 2021, även har uppdaterats i form av ett grafikkort NVIDIA GeForce RTX 3080 samt nämner ytterligare 32 GB DDR4-minne se fram emot supermjuk gameplay. 240Hz IPS-skärmen, i form av det finns en uppdateringsfrekvens på bara för att 3 ms, gör tenderar att deltagare är redo att förmånen från smidig en bild, samtidigt som DTS: X-ljud samt 3D-simulerat surroundljud erbjuder det finns en mycket mer uppslukande ljudupplevelse. Den rörliga persondator stöds från två fläktar samt Acer CoolBoost-teknik med avsikt att för att inte överhetta de som viktiga områdena inom de som interna komponenterna.

Nya finns dessutom spelbord Predator Orion i form av de som mest uppdaterade högpresterande GPU: erna, för att den nya Predator Orion 5000, det finns en mycket effektiv dator se fram emot deltagare för att begär vackert grafik samt sömlösa streaming-sessioner. Den mest uppdaterade versionen även har därefter NVIDIA GeForce RTX 3090-grafikkortet samt tionde generationens (överklockningsbara) Intel Core i9-10900K-processor se fram emot smidig, överdriven bildfrekvensspel.

Att markera mycket mindre Predator Orion 3000-skrivbordet erbjuda all effektivitetsklänning du kommer behöver med avsikt att tävla på högsta scen. Den drivs från NVIDIA GeForce RTX 3070 GPU samt tionde generationens Intel Core i7-processor.

Den nya samt kraftfulla spelmonitorn Predator X25 IPS, i form av Full HD 1920×1080-upplösning, även har den det finns en otrolig 360 Hz uppdateringsfrekvens med avsikt att ge deltagare extremt extraordinärt låg latens samt en alltför stor mängd smidiga animationer. Den höga uppdateringsfrekvensen på 360Hz uppdaterar image hade varit 2,8 millisekunder, vilket erbjuder det finns en tydlig vinst jämfört i form av njuter för att shooter, genom vilket precision är ett bör. Via den mest uppdaterade NVIDIA G-SYNC-tekniken samt Reflex Latency Analyzer även har denna överlägsna bildskärm varje liten sak du kommer behöver med avsikt att förvärva ut att anse mesta från NVIDIAs mest uppdaterade GPU: er. Reflex Latency Analyzer-tekniken är redo att avslöja mus-, monitor- samt PC-latenser, för att det är deltagare är redo att ha ett synkroniserat tekniker förbereda att se fram emot online-strider.

Så mycket som sortimentet från spelprodukter, tillsammans med hela officiella IEM-enheter, är redo att köpas hos nischade säljare samt inom Acer-butiken, genom vilket Predator-märkta kampanjerbjudanden närma sig tenderar att det har varit det hela IEM.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

12 + 20 =