Pokémon-legender: Arceus, formellt infört den medeltida öppna världspokémon

Nintendo meddelade formellt Arceus Pokémon Legends, att markera förväntade nytt kapitel inom serien från pokémon: att markera har fått det finns en medeltida öppen värld inom realtid. Sporten närma sig tenderar att spelas inom Sinnoh och låter dig göra det till slut upptäcka så mycket som speluniverset på ett extra modernt betyder, det bara om inom utförande i form av Breath of the Wild. Sporten närma sig resultat i till en början från 2022.

För att kulmen på firandet från 25-årsjubileet se framåt för att fickmonstren även har Nintendo att tillägga Game Freak meddelat att markera efterlängtade nya kapitlet inom Pokémon-serien. Det kommer förvandlas till en form spin-off, ett experiment för att leder serien i ett försök att kolla in nya spelmekaniker, teman att tillägga typer.
Pokémon Legends Arceus, på detta är namnet, närma sig tenderar att spelas inom forntida Sinnoh, omkring foten från Corona World. Det är det ett modigt världskapitel, det bara om inom utförande i form av Breath of the Wild, att tillägga närma sig tenderar att specialiserat sig i strid inom realtid. Det är det ändå för att inte klart enkla metoder till de kommer handskas med, dock Game Freak ser ut vilja för att använda sig av att markera denna sort sporten i ett försök att försök att experimentera i form av nya utfärdar, mekanik för att de kunde är rädda i ett försök att implementera inom huvudserien, dock för att, 25 kalenderår efteråt, är att markera korrekt tenderar att försök att.
För att inte en betydande mängd annat även har betraktat se framåt för att tillfället, dock sporten förväntas släppas till en början från 2022, ett par månader efter remake av Pokémon Shining Diamond och Pokémon Shining Pearl.
Vad tycker du kan i fråga om denna Pokémon Legends: Arceus?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

15 − 5 =