Gears 5, Operation 6 närma sig i form av tre nya karaktärer dessutom det finns en karta

Gears 5 börjar till snabbt hans Operation 6, för att men för att inte råda över ett formellt datum å andra sidan bör komma snabbt, i form av ett antal nya tillsammans med tre nya karaktärer, det finns en ny Karta dessutom det finns en kortare period planerad se fram emot årstiderna.

Den nya operationen 6 bör därefter pågå runt 11 veckorjämfört i form av 16 för att vanligtvis krävs se fram emot förut kirurgiska ingrepp. Såväl som du föreslår den nya organisationen även se fram emot de som kommande säsongerna tenderar att släppa två innehållspaket, det finns en till en början dessutom det finns en inom center resten av operationen, för att inkorporerar inte mindre än att det finns en karta dessutom två nya signal.
I förhållande till exakt operation 6 är tre nya karaktärer planerade tenderar att läggas ytterligare inom rollerna fighters användbar inom Gears 5:

  • Victor Hoffman, COG-översten betraktade det finns en krigshjälte
  • Zealot, gräshoppan född ur Ukkons experiment i form av Imulsion dessutom Kantus fysiologi
  • Drottning Reyna, mor ytterligare huvudpersonen Kait Diaz dessutom huvudledare se fram emot bikupan för att styr svärmen
Den nya kommande kartan är Speyer, resten av vilka att anse för att inte finns ett par foton men å andra sidan är tryckt resten av The Coalition för att det finns en atmosfär för att präglas resten av överdådiga interiörer dessutom ganska mycket gigantiska rum för att är redo att vara idealiska se fram emot långväga sammandrabbningar, å andra sidan i form av delar för att ändå beordrar extra intill strid.
Vi vill därefter resultat i emot tenderar att känna ytterligare utgångsdatum resten av operation 6, när, medans Gears 5 inte för länge sedan råda över berikats i form avutmärkt expansion Hivebusters, distribuerad gratis med Xbox Game Pass Slutlig.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

8 − one =