Inom derby från den 26: e omgången från att iaktta franska mästerskapet inom fotbollsfolks Monaco vunnit på Princes Park PSG i form av 0: 2 för att uppnådde den primära segern inom Paris efter mars 2016.
Att iaktta hade varit ett idealiskt prestation från ett grupp i riktning bort Furstendömet. Niko Kovač utspelade sig sin helhelt dessutom stoppade Paris-stjärnorna för att vänta första gången genom loppet av de som mest uppdaterade 13 matcherna för att inte gjorde ett den som mål som inom matchen.
Efter sin ägo rusat via Camp Nou på tisdag dessutom besegrat Barcelona 1-4, upplevde PSG det finns en smärtsam touchdown hela genom är benägna att spela kommer in sitt första hemnederlag emot Monaco av den anledningen som döden 2016 då dessutom de torskade 0-2.
Mål som vänta Monacos åttonde seger genom loppet av de föregående 9 omgångarna gjorde Sofiane 6 ‘dessutom Guillermo – 51’.
Monaco tog ledningen inom 6:e minuten efter det finns en fantastisk rörelse. Kevin Foland (Volland) gjorde den olika stolpen, genom vilket Ruben Aguilar nickade igen ytterligare Diop för att gjorde mål som vänta ledningen. Maripan gjorde 0: 2 inom den 5: e minuten efter är benägna att hemmaspelarna för att inte rensade det finns en boll fin efter pausen. Hon studsade igen ytterligare Maripan för att slog fin.
Lille leder tabellen i form av 58 poäng, tre fler än Lyon, under tiden som PSG ligger på 3:e tillräckligt med utrymme i form av 54 poäng. Monaco fortsätter att vara fjärde, emellertid är faktiskt råda över att iaktta bara för att två faktorer lägre än Paris, rapporterar Hina.