Jose Mourinho hävdar att mannen är de mest effektiva chefen på denna planet

JOSE MOURINHO hävdar att mannen är de mest effektiva chefen på denna planet även efter ett nytt nederlag!
Jose Mourinhos Tottenham led och extra ett nederlag på söndagen (21 februari) att tillägga sumpade 2-1 i jämförelse med West Ham United, för att försvinner sitt reglering inom det finns en nionde placera inom mittbordet, att tillägga hur som helst hävdar mannen ändå att pojken är de mest effektiva chefen på denna planet.
Varje gång mannen pratade i form av Sky Sports efter matchen hade den 58-årige Mourinho på detta tenderar att vi säger att, varje gång mannen fick problemet i fråga om dåliga slutresultat även har förändrat hans tänkande, ”Nej, för att inte i alla avseenden. För att inte i alla avseenden. Noll. Vanligtvis är resultatet det finns en följd från ett antal villkor inom fotbollsfolks. Mine att tillägga mina coachingpersonals strategier är ingenstans på denna planet ”.
Den “Särskild One” är utan tvekan insiktsfull i fråga om tenderar att hans kommande faktorer ett fullständigt med ursprung i hemmahörande i 50 matcher i form av Tottenham är hans minimalt summa efter 50 matcher i form av någon person en annan medlemskap mannen även har varit i kommando av, dessutom bekämpar mannen kritik så flippant att tillägga och använder inte en tenderar att slå ögonlock.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

three × 3 =