West Ham utvidgade plågen hos Mourinhos Tottenham

Inom det finns en duell i form av två London-lag West Ham fotbollsspelare de som vunnit på Olympic Stadium borta ännu en Tottenham i form av 2: 1 (1: 0) såväl som tog dem ännu en fjärde tillräckligt med utrymme inom tabellen.

Redan inom 3: e minuten besegrade Michael Antonio Hugo Lloris. Jesse Lingard ökade hemmalagets ledning ännu en 2: 0 inom den 47: e minuten, som är hans 3:e mål som titta på West Ham efter ankomsten i riktning bort Manchester United.
Gästerna lyckades bara för att skära ner underskottet inom 64: e minuten, då Gareth Bale hjälpte Lucas Mouri (Lucas).
Genom användning av det finns en ny 13: e seger inom Premier League nådde West Ham 45 poäng såväl som fjärde tillräckligt med utrymme inom tabellen, som hamnar i Champions League det efterföljande säsong. Tottenham led att iaktta åttonde nederlaget såväl som förblev på 36 poäng såväl som nionde, rapporterar Hina.
Modern Manchester City även har 56 poäng, tio fler än Manchester United såväl som Leicester.
Aston Villa – Leicester (15.05), Arsenal – Manchester City (17.30) såväl som Manchester United – Newcastle (20.00) möts på söndag.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

9 − two =