Nära variation titta på Real, Karim Benzema trasig

Real Madrid besöker Valladolid inom helgen och därav reser av den anledningen som ta sig an Italien titta på duellen via Atalanta inom åttondelsfinalen inom Champions League. Zinedine Zidane, i och med att markera gigantiska antalet skadade entusiastisk spelare, råda över gigantiska svårigheten via är benägna att placera ihop laget titta på Valladolid, och därav inom morse fick pojken men det finns en dålig nyhet.

Reals toppscorer, Karim Benzema, skadades genom loppet av gårdagens träningspass, pojken närma sig faktiskt för att inte är benägna att spela i jämförelse med Valladolid, och därav hans prestation i jämförelse med Atalanta närma sig är benägna att ifrågasättas.
Zidane titta på Valladolid råda över endast en grundläggande “9” inom laget, det är det Mariano Diaz, för att råda över väldigt bara lite speltid fram till denna punkt den denna sort säsongen.
Tillsammans med Benzema är kapten Sergio Ramos, Eden Hazard, Alvaro Odriozola, Dani Carvajal, Fede Valverde, Rodrigo, Eder Militao och därav Marcelo skadade inom Real-laget.
Real besöker Valladolid på lördag, via börja kl 21, och därav av den anledningen som genom loppet av samma identiska period, på onsdag, utför de som i jämförelse med Atalanta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

13 − four =