Daytona 500 Race Röd flaggad på varv 14 efter skräckkrasch

Daytona 500 Race Röd flaggad på varv 14 efter skräckkrasch inkluderar 16 fordon, inom dåligt klimat
Titta på er för att för att inte känner ta sig an Daytona 500 är att iaktta en av de viktigaste identifierade bilracerna inom Amerika, del av NASCAR Cup-serien, ett 500 en långt ett lopp hela det finns en oval krets genom användning av brant finansinstitut, för att hålls årligt kl Daytona International Speedway inom Daytona Beach, Florida.
En av många de som mest viktiga ingredienserna inom den ikoniska loppet är när som helst det finns en ‘Big One’ händer, termen för att ges ta sig an mega vrak ungefär superspeedway ökänd som ett sätt att innehålla ganska mycket av fordon med anledning av de som höga hastigheterna och därav samlad körning som kan vara det finns en integrerad del från förfarandet.
Tidigare än loppet påbörjade hade 10 fordon misslyckats genom användning av inspektionstestet tidigare att konkurrensen och därav placerades bak sfären, bland dem har varit Bubba Wallace inom No23-bilen, för att hände tvåa 2018 och därav har varit inom sitt debutlopp se framåt för att sin nya besättning, 23XI Racing Toyota, delägt från Michael Jordan och därav Denny Hamlin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

fourteen + 15 =