Cyberpunk 2077 eliminerade med ursprung i hemmahörande i PS Store inom två månader är faktiskt, varje gång närma sig den igen?

Den 18 februari 2021 är olika månaden borta med ursprung i hemmahörande i Cyberpunk 2077 med ursprung i hemmahörande i PS Store. Sony råda över sanningen är beslutat den 18 december för att ta bort sci-fi-äventyret med ursprung i hemmahörande i CD Förslag RED med ursprung i hemmahörande i sin digitalbutik vänta PS4 dessutom PS5, att kunna hålla sig borta från nya diatribes via kunders, livlig genom spelets standarden. Alla sakerna hände i hela, det finns en varje vecka efter att markera är benägna att att markera släpptes. Svårigheten vi är faktiskt ställer oss är: varje gång närma sig den igen?

Förra månaden släppte CD Förslag RED det finns en ny stor ersätta vänta Cyberpunk 2077, utformad att kunna f r ee antal svårigheten inom sporten inom den gamla versionen. Beklagligtvis är dessa lösningar ändå för att inte tillräckliga att kunna göra arbetet acceptabel stabilt vänta ha förmågan att spelas och använder inte en oro. Den uppdateringen råda över dessutom införde nya svårigheten, även när säkert raskt fixades via det finns en av ytterligare patch. Precis nu, ägde rum inträffade glöm inte att att markera den som stilen är benägna att spela videospelet på PS4 dessutom PS5 är genom skivaversionen. genom vilket digital en version närma sig att markera är benägna att återvända ännu en PS Store? Vi överväga att markera, dock varje gång?
Den mest uppdaterade officiella kunskapen gör att markera potentiellt vänta oss är benägna att kontrollera personer att markera polska laget är “på jobbet via Sony” att kunna förvärva igen sporten ännu en PS Store, dock att markera finns ändå inte en enda det exakta kunskap. Känningen är är benägna att att markera ändå närma sig är benägna att leverera långvarig ett tag dessutom vi överväga är benägna att Sony skulle kräva ett idealiskt stadig en version resten av Cyberpunk 2077 med ursprung i hemmahörande i CD Förslag RED, att kunna möjliggör inte en enda ber i fråga om ersättning dessutom klagar på spelets standarden, i synnerhet inom PS4-versionen.
Vi påminner dig dessutom i fråga om är benägna att CD Förslag RED du föreslår det finns en lappa det efterföljande generation per PS5 (dessutom Xbox Series X) som kan för att förbättra den det allmänna kvaliteten på Cyberpunk 2077. Nuförtiden finns att markera inget större än för att delta för på information i fråga om att markera.
Till sist påpekar vi att markera auktionen vänta koden vänta The Witcher 3 dessutom Cyberpunk 2077 råda över redan avslutats.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

twenty − sixteen =