Borussia Dortmund närma sig du kommer att ha det finns en ny manager – tenderar att gå genom användning av med ursprung i hemmahörande i sina rivaler

MARCO ROSE, för att dessa dagar hantera Borussia Monchengladbach, närma sig tenderar att förmedla tyglarna hos rivalklubben Borussia Dortmund inom sommarsäsong.

”Så i fråga om villkoren inom hans kontrakt är uppfyllda tidsgräns närma sig pojken för att inte lång sikt se fram emot oss efter säsongens sista. Resultat i vara uppmärksam på dess närma sig vi tenderar att mobilisera alla de våra krafter kollektivt genom användning av Marco att kunna att uppnå våra mål som inom Bundesliga, DFB Cup även Champions League. ”

Flytten bekräftades inom ett pressmeddelande för att publicerades från Monchengladbach just nu (15 februari): ”Vi har nu har inte ett antal dialog genom användning av o ne en annan genom loppet av de som mest uppdaterade veckorna i fråga om Marco framtid.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

20 − 5 =