XIM Apex betyder att du kan för att använda sig av mus men även tangentbord via Xbox Series X | S, Xbox One men även PS4

Ens antar vi varit tillgänglig på marknaden genom loppet av det finns en ett tag, det finns en inte för länge sedan ajour resten av XIM Apex förde enheten igen ta sig an vågens höjden. För individer som för att inte känner ta sig an på detta en tillägg ha kunskap i, vi säger att att det kan det finns en någotsånär okomplicerad men även av stark en strategi tenderar att för att använda sig av mus men även tangentbord via alla de deltar i Xbox Series X | S, Xbox One men även PS4, liksom PS3 men även Xbox 360.

Simpelt uttryckt är XIM Apex det finns en USB minne så att anslutas ta sig an din konsol för att är redo att “översätta” kommandona för att distribueras genom det finns en mus men även tangentbord men även ändra dem för att det är maskinen överväga tenderar att den även har tagit emot dem ifrån det finns en en typisk gamepad. På på detta metod är att markera potentiellt tenderar att för att använda sig av den typiska installationen resten av PC-spelare på alla de konsolspel, även de eftersom för att inte stöds formellt.
Anslut bara för att XIM Apex ta sig an konsolen men även det finns en dongel ta sig an den så att ansluta de som tre kringutrustningarna (mus, tangentbord men även pad) och det är det att markera. Så att ladda nermest uppdaterade firmware, den för att förbättrar kringutrustningens effektivitetsklänning men även gör den lämpligt via Xbox Series X / S, Xbox One, PlayStation 4, Xbox 360 men även PlayStation 3, det hela du kan behöver {är en enkel} telefonlag (eller PC) för att genom Bluetooth-anslutningen skickar de som mest uppdaterade konfigurationsdata ta sig an XIM Apex.
Ta hänsyn till stödet vänta PS4 men även PlayStation 3 jag skulle inte vi icke utesluta tenderar att i slutändan närma sig Sonys nya konsol dessutom tenderar att ingå inom hårdvaran för att stöds.
Kringutrustningen är icke till lågt pris, som ett resultat av den kostar $ 100 på officiella webbplats, exklusive fraktkostnader men även skatter, eller 140 euro på Amazon. Inom att markera på ett tag fallet inkorporerar länken det finns en anslutning för att gör att markera potentiellt vänta det som får det finns en liten procentsats ifrån var och en förvärvet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

twelve + six =