Pjanic: Ronaldo är impressionism såväl som professionalism, såväl som Messi-poesi, spektakulära expertis

Miralem Pjanic är troligen en av förvärva fotbollsspelare för att inom sin yrke fick utsikterna för att separera omklädningsrummet genom användning av Cristiano Ronaldo såväl som Lionel Messi. BiH-landslagsspelaren har varit det finns en lagkamrat vara uppmärksam på Cristiano Ronaldo inom Juventus inom två säsonger, såväl som ifrån denna säsong är hans lagkamrat inom Barcelona Lionel Messi.

Vänta den franska “Telefoot” jämförde mannen dessa två fotbollsspelare, som kan vara bland de många finaste inom historien.
“Cristiano är spektakulära genom användning av sin konsistens såväl som professionalism. Det är det fokuserat på sina mål som: mål som, segrar såväl som statistik. Leo är expertis, poesi. “Tydligen är han spektakulära, magisk,” nämnde Pjanic.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

11 + twelve =