EA: s speluppsättning hela The Mandalorian se framåt för att Battlefront 2-skådespelerskan

Genom Twitter antydde Janina Gavankar, skådespelerskan för att spelade Iden Versio inom Battlefront 2, tenderar att att markera nya sporten resten av Stjärnornas krig hela förbättring omkring DET ÄR närma sig tenderar att ställas komma in på en gång via händelserna inom Mandalorianen. Och genom för att göra det taggade skådespelerskan dessutom Mitch Dyer även Walt Williams, regissörerna se framåt för att Star Wars: Battlefront II.
Alla delar, för att vi uttalas, gick bort hela genom Twitter. Ett fan frågade Janina Gavaker, Iden Versio resten av Star Wars: Battlefront II, vad hans en personlighet gjorde hela The Mandalorian.
Beskedet har varit väldigt avslöjande, vi föreställa: “Mitch Dyer även Walt Williams, behöver du kommer meddela dem?“För individer som för att inte jag vet att har varit Mitch Dyer även Walt Williams regissörerna se framåt för att Battlefront II. En lösning för att betyder den att markera är redo att det har varit det det finns en stark förbindelse mellan den 2 produkterna, vilket mest sannolik närma sig tenderar att definierade inom att markera 3:e kapitlet inom serien.
Se fram emot bara några få veckor av den anledningen som i sanningen Gavankar och TJ Ramini visade upp sina mocap-kostymer, det finns en sak för att fick det finns en tenderar att av religion tenderar att nya Battlefront är på .
Alternativt sporten, efter du kommer att behöva varit ges bort genom Epic Games Store är igen ytterligare tenderar att knäcka tongivande siffror även ett nytt kapitel är redo att vara frestande se framåt för att EA.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eighteen − 6 =