GTA stjärnförsäljning dessutom 2020, vad är poängen genom användning av tenderar att lansera GTA 6?

GTA 5 registrerade otrolig främja genom loppet av 2020, att anse finaste året av den anledningen som 2013, lanseringsåret. Flippant tenderar att låt oss varför Rockstar Games för att inte bråttom tenderar att starta GTA 6, ta hänsyn den förnyade framgången genom användning av att anse 5:e kapitlet.
Baserat på vad för att rapporterades resten av videospeljournalisten Geoff Keighley, kommer att bli det finns en ganska mycket tillförlitlig leverans, råda över GTA 5 överskridit totalsumman på 140 miljoner sålda exemplar, varav större än 20 miljoner enbart genom loppet av 2020. Vi konversera i fråga om siffror för att de som flesta deltar i, även den förmodligen den mest erkända trippel A, sin helhelt simpelt drömmer de som i fråga om … än mycket mindre göra dem efter så massor av kalenderår med ursprung i hemmahörande i lanseringen (säkert naiva jag undrar ändå varför Sony öppnade PS5-presentationen titta på oss)! I alla fall December 2020 har varit de mest effektiva månaden du har någonsin titta på GTA Online–mikrotransaktioner. Record beordrar oundvikligen information.
Det är det inte klart i fråga om dessa exemplar dessutom räknas genom användning av inom sålda exemplar ladda ner utan kostnad på Epic Games Store, för att gav bort den genom loppet av en komplett per vecka.
För att sagt närma sig GTA 6 det helt tenderar att lanseras i slutändan. Ganska mycket av förväntar sig sig tenderar att att anse integrerar GTA Online- inom att anse, genom användning av nytt innehåll material modigt titta på gamla ivrig spelare dessutom, vilket för att inte jag skulle inte vara ovanligt ta hänsyn tenderar att vi pratar i fråga om tiotals miljoner folk. Vi kommer att få låt oss.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

three + 19 =