EA köper dessutom Glu Mobile, modern inuti casual- men även livsstilsspel se fram emot 2,1 miljarder

0

DET ÄR ATT även har formellt meddelat tenderar att de erhåller att hittat ett bosättning med ursprung i hemmahörande i 2,1 miljarder dollar genom användning av Glu Mobile. För individer som för att inte känner ta sig an bolagen är att iaktta det finns en modern studio inuti casual-, sport- men även livsstilsspel på mobilmarknaden. På att iaktta vägen strävar att iaktta amerikanska förlaget tenderar att vara ett resten av de som modern rörelsen inuti att iaktta förmodligen den mest vitala men även rikaste segmentet inuti videospelsindustrin.

Glu Mobile grundades 2001 men även är det finns en studio känd se fram emot bland annat njuter för att Design Home, Covet Fashion men även MLB Tap Sports Baseball. I riktning bort dessa namn kan ni uppfatta målgruppen är den se fram emot avslappnade ivrig spelare för att tillämpar mobila prylar med tanke på distrahera sig med ursprung i hemmahörande i den dagliga mödan. Det är det ändå det finns en marknad för att för att inte bör underskattas: den mobila är bland de som rikaste men även stigande segmenten inom så mycket som videospelsindustrin.
Förvärvet hittades på basis resten av 2,1 miljarder dollar. De eftersom även har aktier inom Glu Mobile kommer att få 12,50 USD per aktie. Aktiens aktuella värde är drygt 9 dollar. EA närma sig tenderar att slutföra förvärvet genom användning av bara att iaktta det stora kassaflödet ta sig an dess förfogande. Affären närma sig tenderar att avslutas genom olika kvartalet 2021, när som helst Glu Mobils investerare kommer att få sin alternativ men även myndigheterna även har gett sitt gröna mild.
Glu Mobile-katalogen närma sig tenderar att integreras genom användning av den ganska mycket rik resten av EA, för att genom användning av Pop Cap men även mobilversionerna resten av dess serier, ta sig an instans FIFA Mobile är SimCity. EA även har varit ganska mycket livlig tillgänglig på marknaden inte för länge sedan: inte för länge sedan EA köpte Codemasters: förvärvet bekräftades av aktieägarna.

[ad_2]

Leave a Reply