Manchester City flyttar företagsam efter Anfield vinst inom eftermiddag

Manchester City flyttar företagsam efter Anfield vinst inom eftermiddag
Kampen i fråga om Premiership har varit ungefär kokpunkten den här dagen efter är benägna att Manchester United bara för att lyckats oavgjort inom förflyttar (lördag) genom användning av Everton, däremot se fram emot det finns en match för att så en alltför stor mängd förväntades har varit att anse faktiskt det finns en den frustration som ett resultat av varje lagen avbröt o ne en annan se fram emot de som första 34 minuterna.
Bör eftersom den värmdes åtgärden inom 34 min när som helst Fabinho tog ner Raheem Sterling, se fram emot ett straff ytterligare City. Nämner steg Ilkay Gundogan för att som rör sig fort sprängde bollen högt genom målet. Citys 3:e missade straff på Anfield inom tre gör ett försök.
Att iaktta tog City 10 min är benägna att bära ledningen gång efter det finns en majestätisk körning resten av Phil Foden för att dribblade hela ett antal Liverpool-spelare tidigare än pojken satte nämner Gundogan se fram emot sitt olika mål som, efter 73 min.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

1 + 19 =